Digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk a digitális munkarend keretében a tananyagot és a kapcsolódó egyéb tudnivalókat a KRÉTA-rendszer e-Ügyintézés Üzenetek funkcióján keresztül közvetíti, emiatt feltétlenül szükséges a KRÉTA felület folyamatos figyelemmel kísérése.

Az egyes témák feldolgozásához, a gyakorló feladatok elvégzéséhez szükséges magyarázatokat, a megoldott feladatok/feladatlapok visszaküldésének módját a szaktanár az üzenetben határidő tűzésével jelöli meg.

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel gyermekük napi tanulási tevékenységét, hiszen ennek eredményessége elsősorban az Önök odafigyelésétől, támogató segítségétől függ!

A gyerekek lehetőség szerint maradjanak otthon, ne menjenek egymáshoz, kerüljék a közösségi alkalmakat!

Amennyiben a rendszerbe történő belépéssel, annak használatával kapcsolatban technikai jellegű kérdésük merülne fel, kérjük, jelezzék az alábbi elérhetőségeken!
Tel.: 0630/402-5002
E-mail: totszerdahely.iskola@gmail.com

További kérdés, felmerülő probléma esetén az osztályfőnökök is állnak szíves rendelkezésükre telefonon, vagy a zárt Facebook csoportokon keresztül!

Az alábbi videó tanulóknak és szülőknek szóló segédlet a Kréta rendszer használatához:

https://www.youtube.com/watch?v=esq5WQPD9K8

A következő időszak nem vakációt jelent a gyerekeknek, hanem felelősségteljes, kitartó, folyamatos tanulást és odafigyelést, segítést, támogatást a Szülők részéről.

Megértésüket, együttműködésüket továbbra is köszönjük!

 

Tisztelettel:

a Tótszerdahelyi Zrínyi Katarina Horvát Általános Iskola nevelőtestülete

Pályázatok

ESZA
bga_alap_logo
okosan a pénzzel
Ökoiskola
Bazisiskola
MFP_logó
Tehetségpont
csodaszarvas
www.hr
Hrvatski glasnik