Repülős honvédelmi nap 2021

Tavaly ősszel első alkalommal vettek részt iskolánk tanulói Becsehelyen a Repülős honvédelmi napon. Versenyzőink ekkor elhozták az I. helyezéssel járó kupát.

Iskolánk 2021. június 11-én ismét meghívást kapott Becsehelyre, a Repülős napra. Svélecz Dominik és Orsós Roland 7. osztályos, illetve Krimmel Léna és Bagoczki Máté 8. osztályos tanulónk vett részt ezen a programon.

Járőrversenyre került sor, ahol a gyerekeink nagyon ügyesen és lelkesen végezték el a kitűzött feladatokat. Teljesíteniük kellett egy kb. 1000 méteres akadály pályát (futás, kézigránát dobás, mókás ügyességi feladat, lövészet). A feladatot csapatként kellett elvégezniük, időre. Hat csapat vett részt a programon. Minden tanuló jutalomképpen repülhetett is gyroval vagy sárkányrepülővel. Hatalmas élmény volt ez számukra.

A feladatok elvégzése után végignézhettünk egy küzdősport bemutatót. A katonai repülésről érdekes filmet vetítettek a résztvevőknek.

Izgalommal vártuk az eredményhirdetést. Fej-fej mellett végeztünk a Letenyei Andrássy Általános Iskola csapatával. Végül a lövészetben dőlt el, ki kapja az I. helyezést. Tanulóink nagy szomorúságára az idei Repülős honvédelmi napon ,,csupán” a II. helyezéssel járó kupát hoztuk el. Vígasz képpen mindenki egy éremmel gazdagodott.

Gratulálunk tanulóinknak a szép helyezésért!

Kapcsolódó galéria

Repülős honvédelmi nap 2021

Pályázatok

okosan a pénzzel
ESZA
MFP_logó
Bazisiskola
bga_alap_logo
Tehetségpont
Ökoiskola
csodaszarvas
www.hr
Hrvatski glasnik