Tájékoztatás koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében 2021

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében intézményünkben

2021. november 9-től (kedd) kötelező lesz

a maszk használata a közösségi terekben!

Az osztálytermen belül akkor kell maszkot viselni a tanulóknak, amennyiben az ott tanító pedagógus azt kifejezetten kéri. A maszk önkéntes viselését senkinek nem lehet megtiltani.

Reggelente ismét kötelező lesz a belépéskor a testhőmérsékletmérés a bejáratnál, illetve a kézfertőtlenítés.

A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Kérjük a szülőket, amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. Kérjük a tisztelt szülőket, beteg, lázas gyermeket ne küldjenek az iskolába!

Az a tanuló, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.

Az intézményben a lázas, beteg gyerek ellátása (lázmérés) elkülönített helyen történik. A gyereket ellátó felnőtt köteles szájmaszkot és kesztyűt viselni. A szülőt telefonon azonnal értesítjük és el kell jönnie beteg gyermekéért.

A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

Iskolavezetés

Pályázatok

okosan a pénzzel
ESZA
MFP_logó
bga_alap_logo
csodaszarvas
Tehetségpont
Ökoiskola
Bazisiskola
Hrvatski glasnik
www.hr